NewsletterJourist nyelvtréning

Tanuljon hatékonyan és jegyezze meg jól a szavakat és szófordulatokat. Ennek az egyedi tanulási módszernek köszönhetően a „Jourist nyelvtréninggel“ rövid időn belül jelentős eredményeket érhet el a kiválasztott idegennyelv tanulásában. A  “Jourist nyelvtréning“ kiválóan alkalmas utazási előkészületek gyakorlására és ismereteinek a felfrissítésére.

Ez az egyedi módszertan egyesíti az idegennyelv tanulás vizuális és akusztikus felfogását: az összes, több mint 2100 szó és szófordulat illusztrációval és hivatásos beszélők által elkészített hanganyaggal van ellátva!

Ez a tanulási eljárás a kartoték-elvre alapul. Az Ön célja a legmagasabb tudásszint,  a «nagyon jó» elérése. Ön dönti el, hogy az egész tananyagot vagy annak csak egy bizonyos részét szeretné feldolgozni, illetve melyik altémákkal szeretne foglalkozni. Így bizonyos témakörök mint pl.  a «bemutatkozás», «foglalás» vagy az «étteremben» szavainak és szókapcsolatainak a megtanulására koncentrálhat. Tanuláskor 9 szórakoztató gyakorlat közül választhat. Ezek között találhat kiejtési gyakorlatokat nyelvfelismeréssel is. Helyes válasz esetén Ön dönti el, hogy olyan jól begyakorolta-e a szavakat illetve a szófordulatokat, hogy a következő tudásszintre léphessen.

25 tannyelv közül választhat: angol (brit), angol (amerikai), német, francia, spanyol, olasz, portugál, dán, holland, finn, svéd, norvég, lengyel, cseh, szlovák, orosz, görög, magyar, török, kínai, japán, koreai, arab, héber, hindi és tájföldi. További tannyelvek ingyenes letöltésének az előkészületein még dolgozunk.

iPad Screenshots:
41235

iPhone Screenshots:
14235

Do wyboru jest 25 języków: angielski (brytyjski), angielski (amerykański), niemiecki, francuski, hiszpański, włoski, portugalski, duński, holenderski, fiński, szwedzki, norweski, polski, czeski, słowacki, rosyjski, grecki, węgierski, turecki, chiński, japoński, koreański, arabski, hebrajski, hindi oraz tajski. W przygotowaniu, darmowe aktualizacje aplikacji z dalszymi językami do nauki.

★ 25 tannyelv közül választhat.

★ Több mint 2.100 illusztrált és hanganyaggal ellátott szófordulat és szó nyelvenként.

★ Tananyag önálló összeállítása.

★ Mindegyik szófordulatot anyanyelvű beszélők látták el hanganyaggal.

★ Minden tétel illusztrálva van, ami egyszerűbbé teszi a szavak és szófordulatok megtanulását.

★ 9 szórakoztató gyakorlat a szavak megtanulásához.

★ Kiejtési gyakorlatok nyelvfelismeréssel.

★ Témák és altémák pontos és érthető felosztása.

★ Felhasználói felület teljes egészében magyarul.

★ Egyszerű használat, érthető úgy gyerekek mint nyugdíjasok számára.